home
wie ben ik
wat bied ik
doelgroep

 

U bent hier:home> begeleid

Dagbesteding en Training
Trea Bruns

 

WIE BEN IK:

Mijn naam is Trea Bruns, getrouwd en moeder van 3 kinderen.
Ik ben de eigenaresse van het bedrijf Begeleid Camping Werk, een droom die ik aan het waar maken ben.

Ik ben opgegroeid in een gezin waarbij alles draaide om de camping. Mijn ouders waren eigenaar.
Een familiebedrijf waaraan iedereen zijn steentje bijdroeg.
Na de opleiding ben ik gaan werken op dagcentrum de Lockhorst in Didam. Ik heb daar ruim 12 jaar gewerkt en heb daar met alle groepen en bijbehorende niveaus gewerkt.
Rond 2000 ben ik voor Woongroep Pannerden gaan werken. Eerst als trainer en transfer medewerker daarna als teamondersteuner. Inmiddels ben ik dat van 3 dependances van wooncentrum de Wilg.
Ik heb de opleiding kv-jv (incl. opleiding pedagogisch medewerker).
Cursussen die ik gevolgd heb: bhv, support, e.i.m, autisme (geef me de 5), teamondersteuner, sociale hygiŽne en diverse computercursussen.

In de vrije tijd ben ik al die jaren actief gebleven met werkzaamheden voor de camping die in 2000 is overgenomen door mijn zus en zwager.

Door mijn jarenlange ervaring in de zorg en de campingwereld ben ik er van overtuigd dat mijn bedrijf voldoet aan de behoefte van de klant.
Op een kleinschalige manier dagbesteding/training en een beschutte werkplek aanbieden aan mensen met een (verstandelijke) beperking. Denk hierbij aan horeca, winkel, receptie, evenementen, groenvoorziening, onderhoud.
Meer hierover onder het kopje Werk.

WAT BIED IK?

Ik bied een plek waar de mensen mogen zijn wie ze zijn, met hun mogelijkheden en beperkingen. Ik bied ze dagbesteding / training, een beschutte werkplek. Kleinschalig op en rond een camping.
Iedere medewerker kan een bijdrage leveren, afhankelijk van zijn eigen mogelijkheden en interesses.

Ik bied dagbesteding op basis van individuele ondersteuningsvragen. Begeleiding in nabijheid, begeleiding op afstand. Activerend, controlerend of samen doen.
Een plek waarbij ze kunnen groeien binnen hun eigen mogelijkheden.

P.G.B
Ik bied daar waar nodig hulp bij het aanvragen van een persoonsgebonden budget en de verantwoording hiervan naar het zorgkantoor.